Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Terhespocit villantott Floor Jansen

2023. június 17. - Jurancsik Eszter

floor17.jpg

Márciusban osztotta meg követőivel a nagy hírt Floor Jansen: második gyermekét hordja a szíve alatt. A Nightwish holland származású frontasszonya igencsak meglepődött, amikor kiderült, hogy áldott állapotban van, hiszen ahogy egy interjúban elmondta: a 40 év feletti nők nagy részének nem sikerül azonnal teherbe esnie.

Azt se felejtsük el, hogy Floor tavaly ősszel sikeres harcot vívott a mellrák ellen, amit októberben fedeztek fel egy rutinviusgálat alkalmával, alig két héttel a Nightwish dél-amerikai turnéja előtt. Az énekesnőt megoperálták, a vizsgálatok pedig kimutatták: a daganat nem terjedt tovább a testében. Januárban sugárkezelésen esett át, márciusban pedig fény derült a várandósság tényére. Férjével, a Sabaton-dobos Hannes Van Dahl-lal már van egy hatéves kislányuk, Freja, aki 2017 márciusában született meg.

Nem tudni pontosan, hány hónapos terhes Floor, de az Instagramra feltöltött fotói alapján  nincs túl messze kisbabája érkezésánek ideje. Bár pocakja már igencsak nagy, az énekesnő élvezi és hihetetlen energiával csinálja végig a fellépéseket.

A színpadon érzem magam igazán jól! Semmi sem jobb, mint élőben szerepelni!

- írta egy friss fotóhoz Floor, akinek további boldog babavárást és jó egészséget kívánunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1718148020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása