Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hírt adott magáról Floor Jansen - jól sikerült az énekesnő műtétje

2022. október 28. - Jurancsik Eszter

305987715_639249060895283_5829766048195610483_n_1.jpg

Két nappal ezelőtt közölte a rossz hírt rajongóival Floor Jansen, miszerint mellrákkal diagnosztizálták. Posztjában arra kérte követőit, hogy vegyék nagyon komolyan a betegséget és bátorította az őt olvasó nőket, hogy járjanak rendszeresen mammográfiára.

Azt is elárulta, hogy a daganat időben felfedezésre került, így megmaradhat a melle és nem terjedtek szét a testében a rákos sejtek, így egy műtét és három hónap múlva egy helyi sugárkezelés is elég lesz, hogy rákmentessé váljon. Reményei szerint a Nightwish európai turnéja, amely november 20-ával kezdődik, nem kerül veszélybe és addigra visszatérhet a színpadra.

Közösségi platformjain jelentkezett be ma az énekesnő és elmondta: túl van a műtéten, amely rendben lezajlott.

Az operáció, melynek során eltávolították a daganatot, minden nehézség nélkül ment. Gyógyulok és hamarosan újra talpra állok. Néhány héten belül megtudom az eredményeket a tumorral és az eltávolított nyirokcsomókkal kapcsolatban, amelyeket most vizsgálnak éppen.

- adta hírül Floor, aki megígérte: mindenről beszámol a rajongóknak.

Majd tájékoztatlak benneteket. Szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjak az orvosi csapatnak, akik gondoskodtak rólam. Mindent körültekintéssel, empátiával és profizmussal végezték!  Teljes biztonságban éreztem magam a hozzáértő kezekben! Mindannyian hősök vagytok, és nem csak abban a kórházban, ahol voltam, hanem a világon mindenütt. Köszönöm!!!

- zárta sorait a holland tehetség, akinek mihamarabbi felépülést kíván a Fémcsajok szerkesztősége!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1417965166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása