Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Legyőzte a rákot Floor Jansen, november 20-án indul a Nightwish európai turnéja

2022. november 18. - Jurancsik Eszter

img_8374.jpg

Október végén, egy nyílt levél formájában közölte rajongóival a sokkoló hírt Floor Jansen, miszerint egy rutinvizsgálat alkalmával mellrákkal diagnosztizálták, és meg kell operálni. Egyúttal megnyugtatta követőit: orvosa szerint nem egy agresszív daganattípus támadta meg, nem terjedt szét a testében, megmaradhat a melle és jók a gyógyulási esélyei, mivel a tumor időben felfedezésre került. Posztjában arra kérte az őt olvasó nőket, hogy vegyék komolyan ezt a betegséget, valamint járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra. Hozzátette azt is: mivel a prognózis kedvező, bízik abban, hogy a Nightwish november 20-án induló turnéjára felépül, három hónap múlva pedig sugárterápiát kap, hogy ne újuljon ki a betegség.

Két nappal a drámai bejelentést követően, október 28-án adott hírt magáról újból az énekesnő, hogy túl van a beavatkozáson, amely rendben lezajlott, az eltávolított tumort és nyirokcsomókat pedig további vizsgálatoknak vetik alá, hogy bizonyosságot nyerjen a pozitív kórjóslat.

Ezután Floor hetekre eltűnt a közösségi médiából, mivel a gyógyulására kívánt fókuszálni. Ma adott magáról életjelet az énekesnő, a friss bejegyzésben pedig jó hírekkel szolgált a fanoknak: az elvégzett vizsgálatok eredményei jók lettek, így bátran, újult erővel indulhat útnak csapatával.

A következő sorokat írta rajongóinak:

Fantasztikus hírek! Rákmentes vagyok! A műtét során sikeresen eltávolították a daganatot, ami nem terjedt tovább a testemben! Februárban sugárkezelésre megyek, hogy ne térjen vissza a betegség. A műtét után kezdem visszanyerni az energiámat és hatalmas megkönnyebbülést érzek, hogy sikeres volt a beavatkozás, és bár még nem vagyok 100%-os, de nincs kétségem afelől, hogy a bulik megadják majd azt az energiát, amire szükségem van ahhoz, hogy veletek zúzzak a közelgő európai turnén!

- örvendezett Floor a posztban, akinek mi is további jó egészséget és teljes felépülést kívánunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5117982124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása