Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nightwish: elhalasztják az ázsiai turnét Floor kezelései miatt

2022. december 05. - Jurancsik Eszter

193495008_329775698510387_122224397759000007_n0_2.jpg

Októberben, egy rutinvizsgálat alkalmával mellrákkal diagnosztizálták a Nightwish frontasszonyát, Floor Jansent. A sokkoló hírt követő napon esett túl az operáción, amelynek során sikeresen eltávolították a tumort, az énekesnőnek pedig további vizsgálatokon kellett részt vennie, hogy kiderüljön, nem terjedtek-e át a rákos sejtek más testrészeire.

Miután a vizsgálatok eredményei jók lettek, Floor megkönnyebbülve adta hírül, hogy részt tud venni a csapat európai turnéján, amely november 20-án, Belgiumban startolt, a magyar rajongók pedig a Sportarénában láthatják a zenekart december 20-án. A biztonság kedvéért az énekesnőnek később sugárkezelésre kell mennie, hogy megakadályozzák a betegség kiújulását.

Az együttes januárban Ázsiába indult volna, olyan városok érintésével, mint Tokió, Manila vagy Szöul, ám ma hivatalos Facebook-oldalukon közleményben jelentették be, hogy a koncerteket elhalasztják - Floor kezeléseit ugyanis februárról januárra tették át az orvosok.

Floor Jansen gyógyulásának utolsó lépése a sugárterápia, amelyet február helyett januárban kap majd. Ezért nem tudunk a tervek szerint Ázsiába utazni. De ne essetek pánikba! Csapatunk minden tagja keményen dolgozik azon, hogy hamarosan újra találkozhassunk.

- áll a bejegyzésben.

Ez az első alkalom, hogy a Nightwish koncerteket mond le, korábban ilyen nem fordult elő - sem akkor, amikor Tarja Turunen kimerültséggel küzdött és beteg volt, sem akkor, amikor Anette Olzon terhességi rosszullétei miatt kórházba került Amerikában. Úgy tűnik, még Tuomas Holopainennek is van szíve...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2617995512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása