Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Érkezik az újabb Nightwish-bébi: második gyermekét várja Floor Jansen!

2023. március 20. - Jurancsik Eszter

327920594_904081067706357_2643203366802867450_n_1.jpg

A Nightwish frontasszonya igen nehéz hónapokat tudhat maga mögött. Októberben derült ki, hogy mellrákban szenved, és bár a zenekar dél-amerikai turnéja után azonnal megoperálták, idegtépő várakozással telt az idő, mire megkapta a további vizsgálatok eredményeit, miszerint a műtét sikeres volt, a daganat pedig kizárólag a mellére lokalizálódott, és nem terjedt szét a testében. Floor ezek után megkönnyebbülve indult útnak a bandával, melynek keretein belül Budapesten is felléptek.

Januárban sugárkezelést kapott az énekesnő, hogy megakadályozzák a betegség kiújulását, valamint az is kiderült, hogy március 24-én megjelenik Floor első szólóalbuma, a "Paragon", amelyről hallhattuk a  Fire, a Storm ,Me Without You, az Invincible és a Daydream című szerzeményeket. 

A mai nap ismét örömhírt osztott meg követőivel Floor: a 42 éves énekesnő második gyermekét hordja szíve alatt, így a hatéves Freja nevű kislánya nagytesó lesz - a Sabaton-dobos Hannes Van Dahl-al közös első gyermeke 2017. március 15-én jött világra.

Floor és Hannes határtalanul boldogok:

Az élet szép! Hamarosan négyen leszünk, Freja kistestvért kap! Nagyon boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt a csodálatos hírt!!!

- örvendezett a boldog kismama közösségi oldalain, aki az ultrahangos fotó tanúsága szerint vélhetően már túl van az első trimeszteren.

A Nightwish még az idén felveszi tizedik sorlemezének dalait, amelynek már demo fázisban vannak. Március 25-e és 31-e között Ázsiában tart egy miniturnét a formáció, olyan városok érintésével, mint Tokió vagy Manila, nyáron pedig több fesztiválkoncertet is adnak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5018076102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása