Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hallható Floor Jansen harmadik kislemeze - Me Without You

2022. szeptember 09. - Jurancsik Eszter

2776a139b0.jpg

Gondosan egyengeti szólókarrierjét a Nightwish-frontasszony Floor Jansen. Míg a zenekarral új albumuk dalain dolgoznak és a tervek szerint jövőre vonulnak stúdióba, addig az énekesnő saját szerzeményekkel örvendezteti meg rajongóit.

Floor szólólemeze, amely a tervek szerint 2023 elején kerül boltokba, nem a metalon alapul majd. Ennek kapcsán többször elmondta, hogy a 2019-ben szülőhazájában, Hollandiában sugárzott Beste Zangers nevű zenés szórakoztató műsorban fedezte fel más műfajok szépségét - a nézők hallhatták latin popot vagy éppen reggaetont énekelni, és a sokféle előadásmód új utakat nyitott meg számára.

Eddig két szóló dallal jelentkezett az énekesnő, először a Fire című szerzeményét tárta a nagyérdemű elé, majd a Storm jelent meg, ma pedig elérhetővé vált az új tétel, amely a Me Without You címet viseli, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7217927493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása