Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Világra jött Floor Jansen második gyermeke

2023. október 20. - Jurancsik Eszter

5feaf145-nightwish-vocalist-floor-sabaton-drummer-hannes-van-dahl-featured-in-new-video-interview-image.jpg

Március végén jelentette be a Nightwish-frontasszony Floor Jansen, miszerint második gyermekével várandós. Férjével, Hannes Van Dahl-lal jó ideje tervezgették, hogy nagylányuk, a hatéves Freja kistestvért kap, ám tavaly a sors igen kemény küzdelem elé állította a házaspárt: majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az énekesnő melldaganattal küzd. 

Miután sikeres operáción esett át és megkapta a sugárkezeléseket, a 42 éves Floor szinte azonnal áldott állapotba került, várandóssága utolsó szakaszát pedig orvosa tanácsára a színpadtól távol töltötte, miután a Nightwish finnországi koncertjét követően összeesett a kimerültségtől és kórházba kellett szállítani.

Ma az énekesnő közösségi oldalain adta hírül, hogy második gyermeke is világra jött, aki szintén kislány, és a Lucy nevet kapta.

Megérkezett! Hatalmas boldogsággal tudatjuk veletek, hogy megszületett második lányunk, Lucy! A nagytestvér Freja is nagyon örül a sötét hajú kislányunknak! Az egészség nem egy magától értetődő dolog, ezért örömmel és alázattal mondhatjuk el, hogy mind a kislány, mind az anyuka remekül van! A lehető legteljesebben élvezzük ezeket a különleges pillanatokat, és kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását ebben a meghitt időszakban! Nagy köszönet azért a sok szeretetért és támogatásért, amit a terhesség alatt kaptunk! 

- adta hírül a Jansen-Van Dahl házaspár.

Gratulálunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9018239323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása