Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Második albumán dolgozik a Crypta

2023. január 30. - Jurancsik Eszter

326206243_867933907801195_3098832515650403261_n.jpg

2021 nyarán dobta piacra debütáló albumát a Crypta. Fernanda Lira, Luana Dametto, Tainá Bergamaschi és Sonia "Anubis" Nusselder szép sikereket könyvelhettek el az "Echoes Of The Soul" című lemezzel, amelyet tavaly másodszorra is kiadtak.

A gitáros Sonia -aki a svájci Burning Witches köreiben is megfordult- szintén tavaly úgy döntött, hogy másik projektjére, a Cobra Spell-re koncentrál a jövőben, ezért a holland zenészlány búcsút intett a három latinának, helyére pedig Jéssica di Falchi érkezett, akit először csak a turnékra szerződtetett le a csapat, ám később állandó tag lett.

Fernandáék most bejelentették: készül a második album.

Szeretnénk bejelenteni, hogy jövő héten elkezdjük a második albumunk felvételeit! Minden dal elkészült, a São Paulóban lévő Family Mob stúdióban vesszük fel őket, illetve a lemez megjelenési dátuma is megvan! A következő hónapokban folymatosan jelentkezünk majd információkkal, maradjatok velünk, hogy mindenről első körben értesülhessetek!

- írta posztjában a zenekar. 

A Crypta ötlete már akkor megfogant Fernanda fejében, amikor még a Nervosa tagja volt, afféle második projektként. Amikor a dobos Luanával együtt a kilépés mellett döntöttek, Tainá és Sonia csatlakozása után azonnal megkezdték a lemezfelvételeket. Mint azt Fernanda korábban elmondta: a Nervosa az 2018 és 2019 folyamán már nem úgy működött, ahogyan szerinte kellett volna, ő és Luana ezért határoztak a távozás mellett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4618037306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása