Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Crypta - Lord Of Ruins, augusztusban érkezik az új album is!

2023. május 31. - Jurancsik Eszter

crypta_4.jpg

Januárban írtuk meg, miszerint a brazil death metalt játszó Crypta dolgozik második albumán. A csajok -Fernanda Lira, Tainá Bergamaschi, Luana Dametto és Jéssica di Falchi- első lemeze 2021 nyarán került a boltokba "Echoes Of The Soul" címmel, amelynek kritikája ITT olvasható.

A nemrégiben egy természeti katasztrófát is átvészelt zenekar ma jelentette be: augusztus 4-én, a Napalm Records égisze alatt dobják piacra második korongjukat, amelynek a "Shades Of Sorrow" címet adták.

A "Shades Of Sorrow"-n a Crypta hű marad az "Echoes Of The Soul"-on bemutatott egyedi hangzásához, melyben a klasszikus és modern death metal keveredik komoly extrém, és black metal elemekkel.

- mesélte újdonságáról a csapat, az első klipes dal pedig már megtekinthető a Youtube-on, amely szerzemény a Lord Of Ruins címet viseli.

Luana, a formáció dobosa elmondta, miért esett a választásuk erre a dalra:

Azért választottuk első kislemezes dalnak ezt a felvételt, mert egyesíti a dallamos és agresszív hangzást, amelyek az egész albumon jelen van. Úgy gondoltuk, jól tükrözi, hogy mire számíthatunk az teljes anyagtól. Ez az egész album koncepciójának lezárása, az utolsó dal a lemezen, és tökéletesen illeszkedik az általunk elképzelt artwork-koncepcióhoz is.

Íme, a korong dallistája és borítója:

01. The Aftermath
02. Dark Clouds
03. Poisonous Apathy
04. The Outsider
05. Stronghold
06. The Other Side Of Anger
07. The Limbo
08. Trial Of Traitors
09. Lullaby For The Forsaken
10. Agents Of Chaos
11. Lift The Blindfold
12. Lord Of Ruins
13. The Closure

ezgif_com-webp-to-jpg_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4918136254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása