Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Fernanda Lira: "Nem személyes okok miatt hagyom el a Nervosát!"

Facebookján vallott kilépéséről a zenészlány

2020. április 26. - Jurancsik Eszter

Tegnap jelentette be a brazil thrash metálban utazó, csak csajokból álló Nervosa, miszerint az énekes-basszer Fernanda Lira és a dobos Luana Dametto kilép a csapatból.

Fernanda elmondása szerint a zenekar az utóbbi két évben nem úgy működött, ahogy kellett volna, de a banda története nem ér itt véget; hamarosan új tagokról kaphatunk majd híreket.

nervosa6.jpg

Fernanda most egy Facebookos posztban mesélte el döntésének okát. Mint azt leszögezte: nem személyes okok vezettek a csapatból való távozásához.

"Örökre megőrzöm a csodálatos kezdeti izgalmas hangulatot, a vágyat, hogy átszeljük a világot, az első dalszövegek írását, a zenekar első klipjének felvételét, az első koncerteket, a boldogságot, amikor először felmentünk a színpadra a szülőhazánkon kívül, Dél-Amerikán kívülre is eljutottunk, hogy megismerjük a 60 országot, ahová lehetőségem volt eljutni. Még a nehéz időkből is kijutottunk. Mindig emlékezni fogok mindenkire és imádkozom mindenkiért, akik teljesebbé tettek minket."

nervosa_headbangers_open_air_2015_03.jpg

- kezdte sorait, majd így folytatta:

"Szóval köszönöm Nervosa, köszönöm mindekinek a támogatást, nélkületek mindez nem lett volna lehetséges! Köszönöm, hogy segítettetek megvalósítani egy egykor 14 éves metálarc lány álmát!"

Fernanda világossá tette: ugyan életének egy ciklusa lezárult, de szó sincs személyes ellentétekről, nem a csapaton belüli problémák miatt lépett ki a zenekarból. Felfedte továbbá, miszerint egy új metál projekten dolgozik, de mivel Nervosából való távozása megviselte, néhány napra visszavonul és hanyagolni fogja a közösségi médiát. 

"E pillanatban csak annyit kérek, hogy hagyjatok nekem egy kis időt. Szeretlek titeket és még egyszer köszönöm!"

 

Luana Dametto szintén hasonló érzéseket fogalmazott meg Instagramján, Prika Amal, aki jelenleg a Nervosa egyedüli tagja, elárulta: a Nervosa igenis folytatódni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6615643040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása