Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Crypta: hivatalosan is Jéssica az új gitáros

2022. október 08. - Jurancsik Eszter

crypta_1.jpg

Idén áprilisban jelentette be a Sonia Nusselder, alias Anubis, hogy elhagyja a Crypta fedélzetét, amely csapat 2020-ban alakult a brazil Nervosából ismert Fernanda Lirának és Luana Damettónak köszönhetően. Tainá Bergamaschí és Sonia csatlakoztak gitárosokként, ám a holland zenészlány szeretett volna másik csapatára, a Cobra Spell-re koncentrálni, így a kilépés mellett döntött.

Fernanda leszögezte: a szétválás barátsággal zajlott le, és ideiglenesen Jéssica di Falchi veszi át Sonia helyét a turnékon, illetve Luanával már elemzik pár jelentkező anyagát.

Azonban két nappal ezelőtt a lányok Facebookjukon jelentették be, hogy Jéssica végleg marad a csapatban.

Azon felül, hogy kivételes gitáros, Jéssica egy nagyon kedves ember, akivel könnyű megtalálni a közös hangot, szuper tevékeny és kreatív. Semmi kétség afelől, hogy a zenekar számos vonatkozásához adni fog - nagy megtiszteltetés, hogy mostantól ő is a családunk tagja!

- lelkendezett a zenekar, Jéssica pedig eképpen köszönte meg csapattársai bizalmát:

Végtelenül hálás és boldog vagyok, hogy a Crypta tagja lehetek! Szeretném megköszönni a lányoknak és az egész stábnak a lehetőséget és a munkámba vetett bizalmukat - és a zenekar rajongóinak azt, hogy a kezdetektől fogva támogatnak és szeretettel fogadnak. Nagyon várom már, ami ezután jön!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3717949126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása