Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Rajongói segítségét kéri a Crypta, hogy folytathassák a turnét

2023. április 07. - Jurancsik Eszter

ezgif_com-webp-to-jpg.jpg

Március utolsó napján csapott le tornádó az Illinois államban fekvő Belvidere városára - közvetlenül azután, hogy a brazil Crypta a Morbid Angel előzenekaraként adott koncertet. Több, mint 40 ember került kórházba súlyos sérülésekkel, egy ember pedig életét vesztette.

A vihar következtében a csapat lakókocsija odaveszett, Fernanda Lira énekes/basszeros pedig egy videóban foglalta össze a történéseket.

A lányok átvehették új lakóautójukat, ám ennek nyilván költségei vannak, amelynek fedezéséhez a zenekar most rajongói segítségét kéri.

15 nap alatt 60 ezer dollárt kell összegyűjtenünk. Mint azt a legtöbben tudjátok, március 31-én tornádó csapott le Belvidere-re, ahol játszottunk, és tönkrement a lakókocsi, amelyet az első amerikai turnénk idejére béreltünk az utazáshoz és alváshoz - teljesen megrongálódott, újat kellett kölcsönöznünk, hogy folytatni tudjuk a koncerteket. Ahogy azt már sejtettük, a biztosítással és a kártérítésekkel való ügyintézés sok buktatót rejt magában, és nagy az esélye annak, hogy a dolgok bonyolódni fognak. Nem lesz olyan egyszerű, mint azt gondoltuk, még ügyvédeket is be kell majd vonnunk a dologba, hogy megpróbáljuk megoldani a helyzetet. A legkörültekintőbben tájékozódunk, de mivel nem amerikai állampolgárok vagyunk, nem vagyunk jogosultak az állami kártérítésre, ami tovább komplikálja a helyzetünket.

- kezdte sorait a banda, majd kitért a részletekre:

Röviden, ha minden rosszul sül el (és erre igen nagy az esély), 15 napon belül új lakókocsit kell vásárolnunk a cégnek, ahonnan béreljük, ami körülbelül 60 ezer dollárba fog kerülni, nem is említve az ügyvédi költségeket, amelyek szintén minket terhelnek majd. Tudjuk, hogy ez egy komoly összeg, amit valószínűleg nem fogunk tudni elérni, de e pillanatban bármilyen segítség és bármilyen összeg rengeteget segít, hogy csökkenjen a minket érő anyagi veszteség. El akartuk kerülni, hogy tőletek kérjünk segítséget, de jelenleg lehetetlen, hogy csak a zenekar pénzéből fedezzük ezeket a költségeket. Előre is köszönjük a támogatást!

ITT tudtok segíteni a zenekarnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8918097320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása