Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Crypta: Sonia Anubis távozik

2022. április 05. - Jurancsik Eszter

crypta_band_2021.jpg

2020-ban a brazil Nervosa két ex-tagja - Fernanda Lira énekes/basszer és Luana Dametto dobos- két másik tehetséges zenész hölggyel - Tainá Bergamaschí és Sonia "Anubis" Nusselder gitárosok - életre hívta a Crypta nevű, old schoolos death metal formációt.

Első albumuk, az "Echoes of the Soul" tavaly nyáron jelent meg, amelynek kritikáját ITT olvashatjátok, és amely korongot most újra kiadta a csapat.

Azonban ma szomorú hírt közölt a zenekar: a holland származású Sonia Anubis - aki a svájci illetőségű Burning Witchest hagyta el a Crypta kedvéért - távozik a bandából. 

Nehéz szívvel jelentjük be, hogy Sonia és a Crypta útjai külön folytatódnak. Ez az ő döntése, amelyet mi megértünk és tiszteletben tartunk, így most elbúcsúzunk egymástól. Mindannyian szomorúak vagyunk, hogy távozik, de ugyanakkor nagyon hálásak vagyunk mindazért a sok csodálatos és gyönyörű dologért, amit eddig együtt felépítettünk. Sonia különleges jelentőséggel bírt a zenekar életében a kezdetektől egészen mostanáig, az ő jelenléte a zenekarban mindig is különleges fejezet marad a Cryptában.

- így kezdődik a hivatalos közlemény a csapat Facebook-oldalán, a bejegyzésből pedig kiderül, hogy nem személyes ellentétek miatt száll ki az együttesből a zenészlány.

6a58c4ef2d5725b4c7de15eecc424ed9.jpg

Sonia Nusselder (a képen jobbra) elhagyja a Crypta fedélzetét

A különválásunk barátsággal és tisztelettel történt meg, tartani fogjuk a kapcsolatot, és határozottan a legjobbakat kívánjuk neki, a Cobra Spell nevű zenekarának és minden jövőbeli projektjéhez!

Mint ismeretes, a 32 éves Sonia 2019 óta a fent említett hard rock/heavy metal csapatban is ténykedik. 

Így zárta sorait a háromfősre fogyatkozott banda:

Még mindig van néhány videónk, amit Soniával rögzítettünk, és hamarosan kiadjuk őket a közösen épített örökségünk emlékére. Kérünk minden kedves rajongót, hogy tartsák tiszteletben ezt a mindannyiunk számára érzékeny pillanatot, és a kommentekben mutassanak egy kis szeretetet!
Köszönjük Sonia!

Azonban három lány azt is leszögezte: a Crypta jövőbeli tevékenységét és terveit Sonia kilépése nem érinti, minden lefixált koncert megrendezésre kerül, és hamarosan további információkkal jelentkezik a zenekar.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8817798243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása