Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Within Temptation - The Fire Within

2022. december 09. - Jurancsik Eszter

315196412_680600100092482_3986015084921997365_n.jpg

Mára ígérte legújabb dalát a holland Within Temptation, amely a The Fire Within címet kapta, a csapat pedig dolgozik új sorlemezén, amelyről többször szó esett - Sharon den Adel énekesnő elmondta, hogy a 2019-es "Resist" vonalát fogja követni.

Az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin és a Don't Pray For Me című dalok képében már kaphattunk némi ízelítőt a korong vonalát illetően, a zenekar szerint pedig kényelmes út a kislemez-alapú munka, mert így minden dal megkapja a kellő figyelmet. Egyébként a banda még a covid-19 pandémia előtt eldöntötte, hogy így dolgoznak a jövőben.

sharon_1.jpg

A dalok, amelyeket eddig kiadtunk, felkerülnek az új albumunkra. Még nem tudom, hogy a lemezen lesz-e egy külön rész az eddig megjelent daloknak és egy másik rész a még nem kiadott szerzeményeknek, - így tulajdonképpen két részre oszlana az album. Megpróbálunk kísérletezni azokkal a dalokkal, amelyeket még nem adtunk ki. Tehát nem vagyok benne biztos, hogyan alakul mindez, de mindenképpen jó buli lesz, mert jövőre érkezik a lemez.

- mesélte a munkálatokról Sharon.

És íme, a The Fire Within, amelyről a formáció elmondta: évekkel ezelőtt megírták, és új korongjuk munkálatai közben ráakadtak egy fiókban:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6817998130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása