Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Within Temptation - Entertain You

Végre itt az új dal!

2020. május 08. - Jurancsik Eszter

A holland Within Temptation -és a rajongók- legnagyobb bánatára az Evanescence-szel közös turnét, amely áprilisban indult volna, a koronavírus-járvány miatt őszre kellett ütemezni, ám Sharon den Adelék nem hagyták csemege nélkül a fanokat. 

Múlt héten írtuk meg, miszerint a banda új dalt tár a nagyérdemű elé, amely az Entertain You címet fogja viselni.

unnamed_7.jpg

Korábban az énekesnő egy interjúban elmondta: véleménye szerint a mai zenéből hiányzik a lázadó vér, az egyedi hangzás - a csapat azonban merészen újít minden egyes lemezén, első ilyen irányba tett lépésük a 2011-es The Unforgiving volt, amelynél a 2014-es Hydra még nagyobbat durrant, a tavaly februárban kiadott Resist pedig teljesen a modern metál elemeire épült. 

A mai napon vált meghallgathatóvá a vadonatúj dal, amelyet mintegy kárpótlásnak szánt a zenekar az elmaradt bulikért - íme az Entertain You!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1815665664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása