Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Within Temptation: decemberben új kislemez!

2022. november 12. - Jurancsik Eszter

wt_1.jpg

Nyáron jelent meg a Within Temptation legújabb dala, a Don't Pray For Me, amely hamar a fanok kedvencévé vált, ezzel már a negyedik szerzeményt tárták a hallgatóság elé, az Entertain You, a The Purge és a Shed My Skin után.

Míg az Entertain You 2020 májusában jött ki, a Don't Pray For me pedig idén júliusban, igen hosszú idő telt el egy-egy megjelenés között, ám Sharon den Adel énekesnő elmondta: nem kapkodnak el semmit, dolgoznak az új album szerzeményein, amely a tervek szerint 2023-ban lát napvilágot a 2019-es "Resist" modern hangzását követi majd.

A holland énekesnő most újfent az új album körüli munkálatokról mesélt egy friss interjúban, és az is kiderült: a kislemez alapú munka ötlete már régebben megfogant az együttesben.

Már a világjárvány előtt eldöntöttük, hogy így fogjuk csinálni. Sok műfajban már ezt csinálják, de a rock világában még mindig a hagyományos kiadás menete megy. Mi csak ki akartuk ezt próbálni, azán  jött a járvány, és mindenki ugyanezt kezdte csinálni,  ami jó dolog, mert így a pillanatnak élsz, írsz valamit, megjelenteted. Jelenleg tényleg nagyon érezzük ezt a dolgot, és szerintem ezt tükrözi a zenénk is. Ez klassz dolog!

anyconv_com_fvqezyqxwaatch1.jpg

- ecsetelte a frontasszony, majd eképpen folytatta:

Nagyon sok időt szakítunk most minden egyes kislemezre, és még többet fogunk kiadni, mielőtt az album megjelenik. Azonban van egy kellemetlen oldala is a dolognak. Néha szétszóródik az energia és olyankor nehéz visszazökkenni az írás folyamatába. Most éppen Amerikában, Észak-Karolinában vagyok, de néhány nap múlva visszatérek Hollandiába. Egy hetünk van egy új dal felvételére, és utána ismét Európában turnézunk. December elején pedig befejezzük az album többi részét. Tehát ez eltart még egy darabig. Jövőre jön ki az új album, de addig is lesz még néhány kislemez.

Egyúttal az is kiderült, hogy a zenekar december 9-én a nagyérdemű elé tárja az ötödik dalt, amely a The Fire Within címet viseli majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6217976602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása