Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nightwish: tolódnak a virtuális bulik is

2021. február 04. - Jurancsik Eszter

5e388043b925c50a411ab9e8_nightwish_2019_tim_tronckoe_9.jpg 

Mint arról korábban hírt adtunk, a finn-holland-angol Nightwish két online koncertet tervezett március 12-re és 13-ra, a The Isladers Arms nevű virtuális kocsmában, An Evening with Nightwish In a Virtual World elnevezés alatt. E bulikon tervezte az együttes először bemutatni a tavaly áprilisban megjelent Human :II: Nature című album dalait is.

Azonban a banda háza táján egy igen komoly változás történt, januárban ugyanis Marco Hietala énekes-basszer bejelentette távozását a zenekarból, utódját már megtalálta a csapat, személyének kilétére az első online koncerten derül fény.

Floor Jansenék tájékoztatása szerint a virtuális show-k mostani jegyárai február 14-ig érvényesek, ezután az árak emelkedni fognak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8716416024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása