Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nightwish: stream-koncertek márciusban!

2020. december 17. - Jurancsik Eszter

nightwish-2020-4.jpg

Igencsak megsínylette a zeneipar a koronavírus-járványt, hiszen a bandák, előadók turnéjai lemondásra vagy halasztásra kerültek, sokan csak a jövő év folyamán indulnak útnak, amennyiben a pandémia csillapodik. 

Korábban megírtuk, hogy a finn-holland-brit Nightwish is elhalasztotta fellépéseit, ám a csapat rajongói ma jó hírt kaptak Floor Jansenéktől, a zenekar ugyanis virtuális koncertre készül 2021. március 12-én és 13-án.

"2021. március 12-én és 13-án, pénteken és szombaton kocnertet adunk a The Islanders Arms-ban, a virtuális kocsmában. Első alkalommal hallasz dalokat a Human :II: Nature lemezről. Teljes hosszúságú élő buli lesz mindkét este, különböző díszletekkel. Csatlakozhatsz a számítógépeden vagy mobilodon, élőben nézheted a streamet."
- áll az együttes friss Facebookos posztjában. Az igazán fanatikusok még egy avatárt is létrehoznatnak, amelynek segítségével beszélgethetnek más rajongókkal és akár Nightwish-cuccokba is felöltöztethetik azt.
ITT találsz részleteket a jegyvásárlásról és a bulikról, az esemény Facebookos oldala pedig ITT található!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1316347254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása