Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hivatalos videoklip készült Tarja és Marko Hietala közös dalához!

2024. március 13. - Jurancsik Eszter

tarjaturunenmarkohietalapress_638-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

Left On Mars címmel debütáltatott közös szerzeményt a Nightwish két extagja - Tarja Turunen és Marko Hietala barátsága szorosabb, mint valaha, hosszú évek után ismét egymásra talált a két finn tehetség.

Tarja tavaly nyáron, egy svájci fellépésén osztotta meg a színpadot Markóval, hogy elénekeljék volt csapatuk egyik legikonikusabb felvételét, a The Phantom Of The Opera-t. A performansz igencsak érzelmesre sikeredett, a dal végén mind Marko, mind Tarja könnyekben tört ki, amelyből tisztán láthattuk, hogy a két zenész közötti fagyos viszony már rég a múlté - ahogyan nemrégiben az énekesnő elmesélte, elásták a csatabárdot és a világ egyik legismertebb metalzenekarából való távozás újra összehozta őket. 

Tarja 2005 októberében, a "Once" album turnézáró koncertjét követően került eltávolításra a Nightwish köreiből, míg Marko 2021 januárjában hagyta ott a siker sikerre halmozó együttest - indoklásában krónikussá vált depressziója és a zeneipar kapzsisága szerepelt.

Néhány nappal ezelőtt Marko egy internetes magazinnak elárulta: egyáltalán nem zárkózik el az ötlettől, hogy kolléganőjével közös projektet hívjanak életre, ennek egyik biztató jele lehet a Left On Mars, amely dal stílusa inkább a klasszikus rock, mint a metal felé hajlik, a két tehetséges énekes pedig apait-anyait belead a szerzeménybe. A számhoz készült videoklip ma vált megtekinthetővé, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3018353369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása