Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hoppá! Közös dalt debütáltatott Tarja és Marko!

2024. március 01. - Jurancsik Eszter

img_6616.jpg

A Nightwish egykori tagjai Dél-Amerikában járják a klubokat, amely turné ötlete azt követően merült fel, hogy Marko tavaly nyáron meglepetésvendég volt Tarja Pratteln-i koncertjén. 

A két finn tehetség már réges-rég lezárta a múltat, hiszen 2005 óta - amikor is Tarjának távoznia kellett a Nightwish köreiből - sok víz lefolyt a Dunán, az élet pedig mindkettőjüket érettebbé tette.

Eddig is tudni lehetett, hogy Tarja megállás nélkül dolgozik, többek közt új albumának munkálatai is folynak, de ha ez még nem elég, az Argentínában található Neuquen városában esedékes bulin nem kis meglepetést okozott a rajongóknak, amikor Markóval előadták első közös szerzeményüket, amelynek címe Left On Mars.

A dalt kitörő örömmel fogadta a közönség, tapsviharral jutalmazva a performanszot, amelyről egy lelkes jelenlévő videót is készített. Többen arról sutyorognak, hogy a két zenemágus talán közös lemezt tervezget, ami minden bizonnyal rengeteg rajongó álmának valóra válását jelentené.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4718343357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása