Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Within Temptation: itt az új dal - Ritual

2023. szeptember 29. - Jurancsik Eszter

tumblr_2e9c0c520cded994ddb3f248db101f58_b345ffc4_12800.jpg

Három éve adja ki szorgosan a holland Within Temptation a kislemezeket, ezek sorrendben  Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin, a Don't Pray For Me , a The Fire Within a Wireless , és a Bleed Out voltak.

Nemrégiben jelentette be a csapat, miszerint nyolcadik nagylemezük, "Bleed Out" címmel, október 20-án tölti meg a boltok polcait, egyúttal felfedték a korong borítóját és dallistáját is.

A Sharon den Adel énekesnő vezette zenekar ma újabb dallal jelentkezett, a Ritual képében. 

A Ritual az egyik legpikánsabb dal, amit valaha írtunk, és Quentin Tarantino Alkonyattól pirkadatig című filmje ihlette. A szám egy autós kirándulásról szól, ami egy vámpírvadász buliba torkollik. Ez egy szórakoztató dal a csábításról. A történet szerint a nő határozott fellépésével átveszi a hatalmat egy férfiak uralta világban.

- vezette fel az új szerzemény hátterét a banda.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218224319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása