Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hivatalos: októberben jön a Within Temptation új albuma!

2023. augusztus 18. - Jurancsik Eszter

www.jpg

Jó ideje találgatják a holland zenekar rajongói, hogy mikor lát napvilágot az új album, amelyről tudni lehet, hogy a 2019-es "Resist" vonalát fogja követni.

A Within Temptation 2020 tavaszán kezdett el kislemezeket megjelentetni - ezek sorrendben az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin, a Don't Pray For Me , a The Fire Within a Wireless , és a Bleed Out voltak.

Sharon den Adel énekesnő egy interjúban kifejtette: azzal hogy dalokat adnak ki, két legyet is ütnek egy csapásra - minden dal megkapja a kellő figyelmet és a rajongók is eldönthetik, hogy tetszik-e nekik az adott szám, vagy sem.

A mai napon a banda bejelentette: 2023 október 20-án jelenik meg nyolcadik korongjuk, amely a legutóbbi szerzemény, a "Bleed Out" címét viseli majd.

A korongot előrendelheted ITT!

 wwwww.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5418195621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása