Szöveges videoklippel jelentkezett a Nightwish - An Ocean Of Strange Island

2024. szeptember 10. 16:02 - Jurancsik Eszter

upeczjgxrzvslgkqnkxnlp_1.jpg

A Nightwish hamarosan lezárja trilógiáját az új "Yesterwynde" című albummal, amely szeptember 20-án jelenik meg. Ez a korong a 2015-ös "Endless Forms Most Beautiful" és a 2020-as "Human :II: Nature" albumok szellemiségét viszi tovább, ígérve egy lenyűgöző zenei utazást a rajongók számára.

Nemrégiben az énekesnő, Floor Jansen a Forbes magazinnak adott interjújában elmondta: a csapat alapítója, Tuomas Holopainen már a koronavírus-járvány idején elkezdte írni az új dalokat, így amikor a Nightwish hosszú idő után újra színpadra állt, lényegében már az egész album elkészült.

A "Yesterwynde" központi témája az idő, amely izgalmas konceptuális keretet biztosít a zenekar jellegzetes, epikus hangzásvilágának. Az albumból már két felvezetőt is hallhattunk: elsőként a Perfume Of The Timeless című dal került kiadásra, amelyet a The Day Of... követett, ma pedig megjelent a harmadik kislemez, An Ocean Of Strange Islands címmel. 

"Az 'An Ocean Of Strange Islands' igazán erőteljes alkotás. Lenyűgöző gitárszólamok, epikus hangszerelés és Floor Jansen fantasztikus éneke hallható benne. Ez a dal a klasszikus Nightwish legjobb formáját idézi. Egy zenei utazásra hív, ahol különböző szigeteket fedezhetünk fel, és emlékeztet minket arra, hogy a boldogság akkor a legteljesebb, ha másokkal osztjuk meg."

- mesélte az új dalról Tuomas. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218488645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása