Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Within Temptation - Wireless

2023. május 19. - Jurancsik Eszter

315627397_682115963274229_987022852305006543_n.jpg

Mára ígérte újdonságát a Within Temptation, Sharon den Adelék pedig tartották a szavukat, itt a Wireless.

A holland zenekar korábban többször elmondta: bár készül az új nagylemez, amely a 2019-es "Resist" vonalát követi majd, de amíg a korong boltokba kerül, nem hagyják csemege nélkül a rajongókat, és kislemezekkel jelentkeznek.

Eddig hallhattuk az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin, a Don't Pray For Me és a The Fire Within című szerzeményeket, az új dalról pedig eképpen mesélt a csapat:

Ez a dal azokat veszi célba, akik háborúra és zűrzavarra éhezve manipulálják és irányítják a médiát. A 'Wireless' egy olyan katonáról szól, aki azzal a meggyőződéssel indul háborúba, hogy egy jó ügyért cselekszik. A kormány által irányított média azonban átneveli, és miközben azt hiszi, hogy hazatérve majd hősként ünneplik, az emberek egy könyörtelen zsoldost látnak benne, tehát hirtelen a rossz oldalon találja magát. Ő csak egyike azoknak, akiket ugyanígy megtéveszettek.

Íme a dal:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8818127750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása