Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nervosa: Prika Amaral az új énekes+klippremier: Endless Ambition

2023. március 28. - Jurancsik Eszter

nervosa_2.jpg

Az utóbbi fél évben a Nervosa körüli felfordulás egy szappanoperához volt hasonlítható, az utóbbi hónapokat tarkító rengeteg távozás és tagcsere gyakorlatilag követhetetlenné vált - mára az egyetlen eredeti tag a gitáros Prika Amaral maradt.

Eleni Nota, Nanu Villalba, Diva Satanica és Mia Wallace kilépése, Helena Kotina, Michaela Naydenova és Hel Pyre érkezése nem kevés témát szolgáltatott a metal szcéna újságíróinak és bloggereinek, ahogyan azt is sokan találgatták, hogy ki lesz a zenekar új énekese. 

A frontember személyére ma fény derült.

Prika Amaral korábban elmondta: nem brazil lesz az új frontember, hiszen Olaszországba költözött és ott találta meg a megfelelő embert, aki nem más, mint saját maga. Érdekes csavar, szó se róla, a rajongók többsége viszont nagy örömmel köszöntötte Prikát a mikrofon mögött.

Ez egy óriási kihívás volt számomra. Nem ez volt a terv, de két énekesváltás után már nem akartam újra keresztülmenni ezeken a változásokon, ezért szembenéztem azzal, amit a Nervosa karrierjének kezdete óta annyian mondtak - hogy énekesnek kell lennem. Azonban aggódtam is, mert néhányan azt mondták, nincs meg ehhez a megfelelő technikám és olyan, mintha torokfájással énekelnék. Az elmúlt hónapokban az énektechnikákat tanultam, és rájöttem, hogyan kell azokat alkalmazni, készen állok arra, hogy ezen az új úton haladjak tovább.

- mesélte Prika.

Egyúttal a hamarosan érkező, sorban ötödik album első klipes dala is megérkezett, amelyben már ő hallható, a dal címe pedig Endless Ambition, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8718081636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása