Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jövő héten érkezik a Nervosa új dala!

2023. július 28. - Jurancsik Eszter

nervosa_2_1.jpg

Viharos évet tudhat maga mögött a brazil Nervosa, számtalan tagcsere és kilépés után idén tavasszal mutatkozott be a -remélhetőleg- végleges felállás, amelynek énekese a zenekar legrégebbi tagja, Prika Amaral lett. 

A vérfrissítésen átesett csapat első közös dala, amelyben már Prikát hallhatjuk, március végén debütált Endless Ambition címmel, és azt is tudni lehet, hogy az új album is lassan boltokba kerül.

Tegnap a banda közösségi oldalain osztotta meg: hamarosan új szerzeménnyel jelentkeznek, egészen pontosan augusztus 2-án mutatják be a számot a Wacken Open Air fesztivál vendégeiként.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy augusztus 2-án megjelenik az új kislemezünk és videoklipünk. Ez a dal a Nervosa új korszakát fémjelzi, amelyben már két gitár is szerepel. Ugyanezen a napon fogjuk először eljátszani élőben ezt a dalt, a Wacken Main Stage-en, 14 órakor. Ez egy valóra vált álom, a soha fel nem adás erejét mutatja.

- adta hírül az együttes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr918181381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása