Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Kiderült, mikor kerül boltokba a Nervosa új albuma+klippremier: Seed of Death

2023. augusztus 02. - Jurancsik Eszter

nervosa2023.jpg

Az elmúlt évben számtalan tagcserét és távozást meg-és túlélt thrash metalos Nervosa úgy tűnik, -egyelőre- megszilárdulni látszik új felállásában. Prika Amaral, aki eddig csak a banda gitárosa volt (és egyben az eredeti felállásból egyetlen tagként maradt meg), tavasszal a mikrofon mögé állt, mellé Michaela Naydenova (dob), Helena Kotina (gitár) és Hel Pyre (basszusgitár) csatlakozott. Az új felállás első közös dala az Endless Ambition volt.

A csajok ma a Wacken Open Air fesztiválon mutatták be új dalukat, amely a Seed of Death címet viseli, és amely szerzemény helyet kap a zenekar szeptember 29-én megjelenő, immár ötödik albumán, amely  "Jailbreak"  címmel landol az üzletek polcain.

Nagyon elégedett vagyok az új dallal és azzal, hogy az új album is elkészült. Mindig is szerettem volna egy ilyen dalt, de különböző okok miatt nem sikerült összehozni, és most végre megvalósulhatott. Ráadásul több kockázatot vállalhattunk és új dolgokat is csinálhattunk. Két gitárral a lehetőségek teljesen új tárháza nyílik meg előttünk! Kezdetben a Nervosának két gitárja volt, de mivel ez plusz költséget jelentett a turnézás szempontjából, egy gitáros maradt. Most a csapat sokkal strukturáltabb, és mi nagyon élvezzük ezt! Az új lemez megírása pedig szórakoztató volt, sok mindennel gazdagított minket!

- mesélte Prika, Helena pedig hozzátette:

Úgy gondolom, hogy a "Jailbreak" a Nervosa életében egyfajta forradalom, mind a zenét, mind a szövegeket illetően. Nagy kihívás volt dolgozni rajta, ugyanakkor nagyon építő jellegű folyamat volt. Minden részletet aprólékosan kidolgozhattunk, amíg úgy éreztük, elértük a kívánt eredményt!

A "Jailbreak" dallistája:

01. Endless Ambition
02. Suffocare
03. Ungrateful
04. Seed Of Death
05. Jailbreak
06. Sacrifice
07. Behind The Wall
08. Kill Or Die
09. When The Truth Is A Lie (feat. Gary Holt)
10. Superstition Failed (feat. Lena Scissorhands)
11. Gates To The Fall
12. Elements Of Sin
13. Nail The Coffin

nervosajailbreak.jpg

És íme a második klipes dal, a Seed of Death:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3118184885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása