Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Shirley Manson: sikeres csípőműtéten esett át az énekesnő

2023. január 22. - Jurancsik Eszter

0_audacys-9th-annual-we-can-survive.jpg

Tavaly adtuk hírül, hogy a Garbage karizmatikus frontasszonyára műtét vár - egy 2016-os koncert alkalmával szerzett sérülés miatt az elmúlt hat évben fájdalmai annyira felerősödtek, hogy a beavatkozás halaszthatatlanná vált.

Shirley egy héttel ezelőtt feküdt kés alá, ám humorát ezúttal sem hagyta otthon - Instagramján egy vicces képpel üzent rajongóinak, a posztban pedig nemcsak nekik, hanem az őt operáló orvosi csapatnak is köszönetet mond:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám és gyógyító üzeneteket küldött. Nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak! Hatalmas köszönet jár a fantasztikusan képzett, kemény sebészemnek, Brad Pennenbergnek és hihetetlen csapatának a Cedars Sinai kórházban. Mindig is csodálattal tekintettem az orvostudományra és a tudományra. Annyira hálás vagyok mindazért a tudásért és szakértelemért, amit az új csípőm tervezésébe és megépítésébe fektettek, valamint az eszelős precizitásért és gondosságért, amivel beültették a testembe azt a testembe. Mindannyiukra szeretettel gondolok! 

- hálálkodott az énekesnő, majd szokásához híven poénkodott egy sort:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Most megyek, és gyakorlok néhány magas rúgást, talán még spárgázok is, és valószínűleg megeszek egy liter jégkrémet.

Mihamarabbi felépülést, Shirley!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

�garbage� (@garbage) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9418032038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása