Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee szívesen duettezne Shirley Mansonnel

2023. szeptember 07. - Jurancsik Eszter

fotojet_37.jpg

Mind az arkansasi Evanescence, mind a wisconsini Garbage ismert a mainstream zenében, nagyjából egy időben alakultak meg és bár a kezdet mindkét zenekar számára nehéz volt, mára hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek.

Egy interjúban Amy Lee elárulta: szívesen énekelne együtt az alternatív rockbanda frontasszonyával, az 57 évesen is csúcsformában lévő Shirley Mansonnel. Korábban is tudni lehetett, hogy az énekesnő rajong a Garbage zenéjéért.

A Garbage hatalmas inspirációt ad számomra. Nagyszerű stílusuk van, és amikor játszanak, olyan, mintha egy egyveleg lenne az egész fellépés. Turnéztunk már velük, és mindig ott maradtunk, hogy megnézzük őket. Mindig is nagyon felnéztem Shirley-re, még mindig felrobbantja a színpadot. Csodálom a személyiségét és az erejét. 

- mesélte egy internetes magazinnak az énekesnő, majd kitért arra is, melyik dalt adná elő legszívesebben kolléganőjével:

Bármelyik Garbage-számot elénekelném vele! Különösen az Only Happy When It Rains-t, vagy a Stupid Girl-t. Nehéz lenne választani a két dal közül! A "Bleed Like Me" albumuk egyszerűen fenomenális volt. Ekkor váltam igazán a rajongójukká.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218209681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása