Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Egészségi problémái miatt nem lehet jelen a Butcher Babies európai turnéján Carla Harvey

2023. október 27. - Jurancsik Eszter

356217948_801146711381856_717662375445999303_n.jpg

Október 27-én kezdi meg a Fear Factory és az Ignea társaságában európai turnéját a kaliforniai Butcher Babies. A fellépéssorozat Nottinghamben kezdődik és december 16-án, Helsinkiben ér véget, november 22-én pedig a budapesti Barba Negrában is tiszteletét teszi  zenekar, ám Carla Harvey nélkül.

A 47 éves énekesnő kénytelen otthon maradni, ugyanis egy sürgősségi szemműtét vár rá, így a koncerteken csak a banda másik frontlánya, Heidi Shepherd látható majd.

A látásommal már korábban is voltak problémák, és körülbelül 10 évvel ezelőtt a jobb szememet retinaleválás miatt kellett megműteni. A nyári turnénkon a tünetek a bal szememen is jelentkeztek. Reméltem, hogy elkerülhetem a nagyobb operációt, de egyértelművé vált, hogy alá kell vetnem magam. A sürgősségi műtétet gyógyulási folyamat követi, amelynek lényege, hogy néhány napig arccal lefelé fekszem majd, egy gázbuborékkal a szememben.

- adta hírül az aggasztó hírt Carla, majd hozzátette:

Tizenöt év óta ez az első alkalom, hogy nem állhatok a barátaimmal a színpadon, de most az egészségem és a látásom az legfontosabb. Bár nagyon sajnálom, hogy nem tudok részt venni a koncerteken, túl kockázatos várnom egy ilyen beavatkozással az turné végéig, és ez a látás végleges elvesztésével is járhat. A pozitív dolog viszont, hogy két énekesünk van, így Heidi helyettesíthet engem, amíg jobban nem leszek!

Kolléganője, Heidi így bátorította Carlát:

Minden szeretetemet küldöm neked és gyógyulj meg. Mi tartjuk a frontot, amíg te felépülsz. Szükségünk van azokra a gyönyörű szemekre, és arra, hogy működjenek!!!! Szeretünk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Carla Harvey (@carlaharvey) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1518244145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása