Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Műteni kell Shirley Mansont - évekkel ezelőtt súlyosan megsérült az énekesnő

2022. november 30. - Jurancsik Eszter

shirleymansongarbage.jpg

A wisconsini Garbage frontasszonya, Shirley Manson hiába töltötte be nyár végén az 56. évét, egyszerűen képtelen öregedni, valamint egészséges étrendjének köszönhetően még mindig ugyanazzal az energiával tombol a színpadon, mint karrierje kezdetén.

Azonban tegnap egy fotó kíséretében a csapat Facebookján felfedte: évekkel ezelőtt egy koncerten súlyos csípősérülést szenvedett, amely az elmúlt két évben egyre komolyabb panaszokat okozott számára, ezért jövő év elején műtétre lesz szüksége, hogy fájdalmai megszűnjenek.

Ez a kép percekkel azután készült, hogy 2016-ban leestem a KROQ Weenie Roast-on a forgószínpadról, és súlyosan megsérült a csípőm jobb oldala. Az elmúlt 6 évben ez olyan sok fájdalmat  okozott nekem, hogy az orvosom megmondta: új csípőre van szükségem.

- kezdte sorait, azt pedig tudni lehet, hogy a beavatkozásra a jövő év elején kerül sor:

A műtétre a jövő elején kerül sor, egyszerűen kurvára nem tudok tovább várni. Mindazoknak, akik látták, hogy az elmúlt hónapokban bottal jártam: nyugodjatok meg, néhány hónapon belül minden rendben lesz. Alig várom, hogy újra egészségesen turnézzak! Az elmúlt két év nagyon nehéz volt számomra. De ide figyeljetek: mielőtt észbe kapnátok, egészséges leszek, és úgy támadok fel, mint egy főnix!

- ígérte az énekesnő, aki nemrég zenekarával válogatásalbumot jelentetett meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5517991218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása