Újabb műtét vár a Garbage énekesnőjére - megsérült Shirley Manson

2024. augusztus 03. 13:57 - Jurancsik Eszter

garbage-2024-promo.jpg

Aggódnak a Garbage rajongói, az együttes ugyanis az év végéig minden koncertjét lemondta. A döntés hátterében Shirley Manson, a csapat karizmatikus énekesnőjének egészségügyi problémái állnak.

Az 57 éves rockdíva 2023 januárjában esett át egy komoly műtéten, csípőprotézist kapott. A beavatkozás egy régi sérülés okozta, évek óta tartó fájdalmak enyhítését célozta, és úgy tűnt, hogy az operáció sikeres volt, ám sajnos az énekesnő kénytelen lesz ismét kés alá feküdni, Shirley ugyanis újabb komoly sérülést szenvedett.

"Nagy és őszinte sajnálattal jelentjük be, hogy lemondjuk az év hátralévő részében esedékes összes koncertünket. Erre a lépésre Shirley legutóbbi európai turnénk során elszenvedett sérülése miatt kényszerülünk, amelynek kezeléséhez műtétre és rehabilitációra lesz szüksége. Ezt a döntést nem hoztuk meg könnyedén. Teljes szívünkből elnézést kérünk csodálatos rajongóinktól és támogató promótereinktől. Már most alig várjuk, hogy 2025-ben újra játszhassunk nektek."

- írta a csapat közösségi oldalain.

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr118459619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása