Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újult erővel tombol a színpadon Floor Jansen

2022. november 24. - Jurancsik Eszter

316544874_694343355385853_4590987691890612394_n.jpg

Sokkolta a Nightwish-rajongókat Floor Jansen október végi közleménye, amelyben leírta: mellrákot diagnosztizáltak nála, és műtétre lesz szüksége. A bejelentés után két nappal túlesett a beavatkozáson, egyúttal azt is elárulta: kilátásai igen pozitívak, így joggal bízik abban, hogy hamar felépül.

Egy héttel ezelőtt jelentkezett újra az énekesnő - posztjában megkönnyebbülve hozta a rajongók tudomására, hogy rákmentes, de a biztonság kedvéért februárban sugárterápiára kell mennie, hogy megakadályozzák a daganat kiújulását.

November 20-án, Belgiumban startolt a Nightwish európai turnéja, amelynek keretein belül december 20-án a magyar közönség is láthatja a zenekart a Budapest Sportarénában.

Floor a következőket írta közösségi oldalaira arról, milyen érzés is újra a csapattal zúzni:

Elképesztő érzés az elmúlt hetek hullámvasútja után ismét a színpadon állni! Bizonyos szempontból ez olyan, mint egy belső utazás. Rengeteg érzelem kavarog bennem, miközben a csodás Nightwish-dalokat énekelem. Micsoda kezdés! Annyira hálás vagyok, hogy újra játszhatunk, és hogy a megpróbáltatások után képes voltam rá! A közönség energiája és csodálatos emberek -a zenekar és a stáb tagjai- segítettek abban, hogy végigcsináljam, noha még nem teljesen épültem fel. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3617986556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása