Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Crypta: itt a Nervosa két extagjának új bandája!

Már készülnek az első felvételek!

2020. május 21. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben sokkolta a brazil Nervosa rajongóit a hír, miszerint az énekes/basszer Fernanda Lira és a dobos Luana Dametto elhagyta a zenekart. Indoklásuk szerint a formáció az utóbbi két évben már nem úgy működött, ahogy kellene, így egyedüli tagként a gitáros Prika Amaral maradt, aki azonban nem sokat habozott: hamar talált új zenésztársakat maga mellé, és a banda immár négyfősre bővülve, nemzetközi társulatként nyomul tovább.

Tegnap jelentette be Fernanda és Luana, miszerint ők is megtalálták új csapattársaikat - Crypta néven alapították meg új zenekarukat, amely szintén négy tagból áll, és a két másik lány is ismert a metál berkein belül: Sonia "Anubis" Nusselder, a holland Shadowrise szólógitárosa és Tainá Bergamaschi, a brazil folk metálos Hagbard tagja tépi majd a húrokat. 

crypta.jpg

Balról jobbra: Luana Dametto (dobok), Fernanda Lira (ének/basszugitár), Sonia Anubis (szólógitár) és Taniá Bergamaschi (gitár) alkotja a Cryptát.

A csajok old shcoolos death metalban nyomulnak majd, és elkezdődtek az első kiadvány körüli munkálatok is.

A banda Facebookos oldala ITT található!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2915710714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása