Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nightwish: hivatalosan is Jukka Koskinen az új basszer

2022. augusztus 21. - Jurancsik Eszter

299908979_610765700411384_4748171537031540333_n.jpg

Tavaly januárban jelentette be Marco Hietala, miszerint húsz év után távozik a Nightwish fedélzetéről. A csapatot 2002 óta erősítő énekes-zenész két dologgal indokolta kilépését, az egyik a súlyos depressziója, a másik a zeneipar kellemetlen üzleti része.

A zenekar vele felvett utolsó albuma a "Human :II: Nature" volt, amely 2020 áprilisában jelent meg, és amellyel a koronavírus kirobbanása miatt nem tudtak turnézni. Az otthon töltött idő késztette arra Marcót, hogy átgondolja az életét. 

Végül a Wintersunból ismert Jukka Koskinen ugrott be a helyére, hogy a virtuális koncerteken és a turnékon kisegítse az együttest, de azt nem lehetett tudni, hogy végleges státuszt kap, vagy csak beugrós marad - a mai napig.

Egy új csoportkép kíséretében jelentették be ugyanis Floor Jansenék, miszerint a finn basszeros állandó tagja lett a bandának, mintegy demonstrálva a történéseket.

Örömmel jelentjük be, hogy kedves barátunk, Jukka Koskinen a csapat állandó tagja lett. Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy a turnékon is mellénk állt, így természetes, hogy hivatalosan is csatlakozik a zenekarhoz. 

- olvasható a banda közeleményében. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8917912569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása