Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremer: Arch Enemy - In The Eye Of The Storm

2022. július 14. - Jurancsik Eszter

arch-enemy-handshake-hell-new-video-patric-ullaeus.jpg

Augusztus 12-én kerül boltokba a svéd/kanadai dallamos death metal banda legújabb albuma, a "Deceivers". A lemezről eddig négy dal látott napvilágot (Deceiver, Deceiver, House Of Mirrors, Handshake With Hell, Sunset Over The Empire), a zenekar pedig elmondta: még mindig ugyanaz a tűz fűti őket, mint karrierjük elején.

Eközben az énekesnő Alissa White-Gluz is elkészült szólóalbumával, amelynek megjelenési ideje még nem ismert, valamint ősszel hazánkba is ellátogat a csapat.

Az In The Eye Of The Storm egy hipnotizáló riff és egy olyan hangzás köré épült, amely csak azért kiált, hogy élőben játsszuk! A klipet Berlinben, Németországban forgattuk egy számunkra új rendezővel, Mirko Witzkivel. Szuper élmény volt, az eredmény pedig elképesztő!

Íme, az új videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1617883019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása