Klippremier: Arch Enemy - Liars&Thieves

2024. október 17. 18:00 - Jurancsik Eszter

ae_8.jpg

A zenekar e hónap elején jelentette be új stúdióalbuma megjelenési dátumát - a "Blood Dynasty" címet viselő korong 2025. március 28-án kerül a boltok polcaira, ezzel egy időben a dallista és a borító is nyilvánosságra került.

"Az új album minden eddigi munkánk határait feszegeti, túllép azon, amit elvárhantál ettől a zenekartól. Alig várjuk, hogy meghallgassátok és érezzétek azt az energiát amit minden egyes számba beleadtunk!"

- mesélte korábban a készülő kiadványról Michael Amott gitáros.

Az új album első kislemezes dala, a Dream Stealer július végén, az énekesnő Alissa White-Gluz születésnapján látott napvilágot, a mai nappal pedig a második szerzemény is elérhetővé vált - a tétel a Liars&Thieves címet viseli. A számot két héttel ezelőtt élőben már bemutatta a banda Glasgow-i koncertjén, a turné keretein belül pedig október 23-án, a budapesti Barba Negrában is fellép a zenekar a Soilwork és az In Flames társaságában.

A Liars&Thieves egy lendületes, erőteljes dal, amelynek dallama garantáltan megragad az emberek emlékezetében - előre szólok, számíts rá! Az utóbbi időben koncerteken is előadtuk, és valóságos energiabombaként működött a színpadon. Most pedig elérkezett a pillanat, hogy megismerjük a stúdióban rögzített verzióját!

- vezette fel az új szerzeményt Amott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5718709686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása