Klippremier: Arch Enemy - Handshake with Hell

2022. február 04. 18:04 - Jurancsik Eszter

ae_5.jpg

Nemrégiben írtuk meg, miszerint "Deceivers" címmel, 2022. július 29-én jelenik meg a svéd/kanadai Arch Enemy tizenegyedik sorlemeze. Két szerzeményt mutatott meg eddig a zenekar videoklipes formában az újdonságról, októberben a Deceiver, Deceiver, majd decemberben a House Of Mirrors.

A mai nappal új kisfilmes dal érkezett a készülő albumról, amely a Handshake with Hell címet viseli. Michael Amott gitáros a következőképpen mesélt friss nótáról:

Az új dalunk, a 'Handshake With Hell' néhány riffel és dallammal indult, amelyekről úgy gondoltam, hogy passzolnak egymáshoz. Amikor megmutattam a részeket Danielnek [Erlandsson, a csapat dobosa], ő is úgy látta, hogy van benne fantázia. Dolgoztunk a demón, együtt alakítgattuk tovább, és amikor úgy éreztük, elkészült, elküldtük az instrumentális verziót Alissának Kanadába. Ő visszaküldte ezzel az igazán klassz szöveggel és énekkel, ami még tovább emelte a dalt. Számomra ez a 'Deceivers' album egyik legkiemelkedőbb dala, ami igazán megmutatja, hogy mire vagyunk képesek dalszerzőként és előadóként 2022-ben - alig várom, hogy élőben játszhassuk!

Alissa White-Gluz énekesnő hozzátette:

Amikor Michael és Daniel megmutatták nekem a dal instrumentális verzióját, rengeteg énekes ötlet jött a dal befejezéséhez. A 'Handshake With Hell'-nek klasszikus heavy metal hangulata van, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy egy kis klasszikus heavy metal ének is felcsendüljön hozzá. Úgy érzem, az eredmény nagyon érdekes és fülbemászó lett.

Íme, a dalhoz készült videó!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6217166076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása