Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Arch Enemy: itt az új dal - Sunset Over The Empire

2022. május 20. - Jurancsik Eszter

00497b8f-a98d-41ff-9f0e-f7b19e80a02a.jpg

"Deceivers" címmel, július 29-én kerül boltokba a svéd/kanadai dallamos death metal banda új stúdiólemeze, amelyre öt évet vártak a rajongók a nagy sikerű "Will To Power" után (2017).

Nem is olyan régen Alissa White-Gluz énekesnő mesélt az eddig megjelent dalokról, amelyek sorrendben a Deceiver, Deceiver, a House Of Mirrors és a Handshake with Hell voltak. 

Még április végén jelentette be a csapat, miszerint májusban a negyedik kislemezt is megjelentetik az albumról, amely az eddigiektől eltérően fizikai formában is elérhető lesz.

Íme a 'Sunset Over The Empire', a negyedik kislemez a hamarosan megjelenő 'Deceivers' albumról! Ez egy gyorsabb dal néhány őrült riffel és egy féktelen ütemmel, ami nagyot fog ütni! A szöveget tekintve sajnos ez egy olyan dal, ami napjainkban minden egyes nappal egyre inkább beigazolódik. A szavakból háború lett, testvér harcol testvér ellen, egy újabb hamis fegyverszünet, és emberek halnak meg. 

- mesélte a szerzemény és a videó kapcsán Michael Amott gitáros.

A Youtube-on nemrég elérhetővé vált a szóban forgó szerzemény, a Sunset Over The Empire, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8817835969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása