Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Arch Enemy - House Of Mirrors

2021. december 09. - Jurancsik Eszter

26525arca5770_n.jpg

Hosszú évek csöndje után újra aktív a svéd/kanadai Arch Enemy. Utolsó nagylemezük a 2017-es Will To Power volt, amely igen szép eredményeket ért el, hosszabb turnén is volt a csapat az albummal.

Októberben hallhattuk a zenekartól a Deceiver, Deceiver című nótát, néhány nappal ezelőtt pedig Alissa White-Gluz és a srácok elhintették: újabb dallal jelentkeznek, amely a House Of Mirrors címet viseli.

A "House Of Mirrors" egy olyan dal, amely az emberi elmébe vezet egy kanyargós úton. A szöveget a szigorú, disztópikus bezártság sötét időszakában írtam, és úgy gondolom, az emberek képesek lesznek azonosulni azzal az érzéssel, amikor teljesen egyedül maradnak - de sosem teljesen egyedül -,  és amikor csak önmagad múlt-és jövőbeli változatai vesznek körül társaságként.

- mesélte a dalról Alissa.

Ma megérkezett a szerzeményhez a videoklip is, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7916779240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása