Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Négyfősre fogyatkozott a Burning Witches - Sonia Anubis kilépett

Sonia elhagyta a lányokat a Crypta kedvéért

2020. május 24. - Jurancsik Eszter

Néhány napja robbant a hír, miszerint a brazil Nervosából kiszállt Fernanda Lira basszer/énekes és Luana Dametto dobos új zenekart alapított Crypta név alatt - két új tagként érkezett Taniá Bergamaschi és a holland Sonia "Anubis" Nusselder - utóbbi leányzót a Burning Witches kapcsán ismerhettük meg. 

A mai napon jelentette be a zenészlány: inkább a Cryptára kíván koncentrálni a jövőben, ezért nehéz szívvel, de otthagyja a svájci illetőségű együttest.

78847584_2563660150532384_280630356493691768_n.jpg

Közleményében leírta: hálás a rengeteg tapasztalatért és szeretetért, ami a csapathoz köti.

 

A banda is elbúcsúzott Soniától. ám a posztból kiderült: keresik új boszorkány-társukat.

"Sonia elhagyott minket, hogy új projektjére koncentrálhasson. Láttuk, hogy ez fog történni, és el is fogadtuk. Az emberek változnak és tovább is lépnek. A legjobbakat kívánjuk neki! Számunkra, mint zenekarnak, ez azt jelenti, hogy keményebben kell dolgoznunk. Folytatjuk az utat és természetesen új boszorkányt keresünk magunk mellé!"

 

A Burning Witches márciusban jelentette meg új nagylemezét Dancing With The Devil címmel. Nem ez az első távozás a formáció berkeiből - tavaly ugyanis Seraina Telli, a csapat eredeti énekese szintén otthagyta a lányokat, hogy másik projektjére, a Dead Venus-ra fókuszálhasson. Az ő helyét vette át a holland Shadowrise frontlánya, Laura Guldemond.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr315715150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása