Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jinjer: "Köszönjük!"

2022. március 20. - Jurancsik Eszter

k4neflma.jpeg

Ukrajnában február 24-e óta háború dúl, miután Oroszország megtámadta szomszédját. Nemrégiben írtunk arról, hogy a Jinjer két új póló designnal segíti szülőhazáját - a bevételek 100%-át segélyszervezetek számára juttatják el.

A Tatiana Shmayluk vezette banda ma boldogan számolt be arról, hogy a különleges ruhadarabokból március eleje óta több, mint 11 ezer darab talált gazdára, és ezzel több, mint 130 ezer eurót gyűjtöttek össze a rászorulóknak. 

Az első, összesen 10 ezer eurónyi adományt már elküldtük egy kijevi menedékhelyre, ahol 300 ember él és kap védelmet, valamint egy szlovákiai humanitárius konvojnak, amely sürgősségi orvosi felszerelést, élelmiszert és ruhát gyűjt, hogy Ungvárra szállítsák a háború kezdete óta súlyosan sújtott Harkiv és Csernyihiv régiók menekültjei számára. Hamarosan további friss híreket közlünk arról, hogy az adományaitok hol és kiknek segítettek!
Az egész zenekar, a stáb, a kiadó és egész Ukrajna nevében - KÖSZÖNJÜK NEKED!

- hálálkodott az együttes a Facebookon, ha pedig Te is szeretnél segíteni azokon, akik ártatlanul szenvednek a háború miatt, ITT megrendelheted a kiválasztott pólót!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3917785388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása