Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jinjer: különleges pólók a csapat webshopjában - megvásárlásukkal Ukrajnát segítheted

2022. március 04. - Jurancsik Eszter

b423b1cc-e241-e9ba-d1e3-a7bd140ab6b5-scaled.jpg

Ukrajna február 24-e óta véres csatatérré változott, és egyelőre nem látni a háború végét. A Jinjer basszerosa, Eugene Abdukhanov nemrégiben videón üzent az embereknek, felfedve, hogy alapítványt szeretne létrehozni a rászorulóknak, majd Tatiana Shmayluk énekesnő is megszólalt a kétségbeejtő helyzet kapcsán. 

A zenekar újra hírt adott magáról: kiadójukkal karöltve különleges pólókat terveztek, amelyen a banda logója látható az ukrán zászló színeivel.

jjjj.jpg

Mint tudjátok, Ukrajna utcáin és városaiban jelenleg háború dúl. Sok embernek alig vagy egyáltalán nincs élelme vagy vize, és nagyon félnek attól, hogy mit hozhat a holnap. A Napalm Records-szel közösen két új póló dizájnt teszünk elérhetővé, hogy adományokat gyűjtsünk, amelyek 100%-át különböző jótékonysági szervezeteknek juttatunk el Ukrajna-szerte, hogy segítsenek a rászorulók orvosi ellátásában és abban, hogy élelmiszerhez és ivóvízhez jussanak. Ha nem tudsz adakozni, akkor kérlek oszd meg ezt a posztot vagy bármilyen hírt, ami azzal kapcsolatos, hogy mi történik itt valójában. Minden egyes eladás megmentheti valaki életét Ukrajnában.

- írta a csapat az akció kapcsán. A pólókat ITT tudod megtekinteni és beszerezni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5717772324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása