Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Márciusban érkezik az új Evanescence-album!

2020. december 04. - Jurancsik Eszter

Tegnap hozta ki az arkansasi Evanescence legfrissebb dalát Yeah Right címmel, amely a negyedik nóta az idei évben az együttestől; tavasszal hallhattuk a Wasted On You-t, nem sokra rá a The Game Is Overt, majd nyáron a Use My Voice-t. 

0212evv40x427.jpg

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a banda dolgozik új stúdiólemezén, amelyre a rajongók 9 évet vártak, és amely korongnak a The Bitter Truth címet adták. Azonban a megjelenés dátumát homály fedte - egészen eddig. Az Amy Lee vezette társulat ugyanis végre megosztotta Facebookján: 2021. március 26-ával landol a lemezboltok polcain a kiadvány, amelynek borítóját már ismerjük. Ezen a linken már elő is rendelhető a The Bitter Truth, amelyen a csapat visszatér a tipikus Evanescence-hangzásvilághoz. 

"Az első találkozásokkor, amikor együtt írtuk a dalokat, főleg arra koncentráltunk, hogy nyers és súlyos legyen, mert akkor ért véget a Synthesis körüli pörgés és >>haldokoltunk<<."

- nyilatkozta Amy egy korábbi interjúban. A Synthesis, amely a zenekar életében egy különleges projekt volt, főleg a régebbi dalok újraértelmezésére épült, a The Bitter Truth viszont egy nyers és kemény lemez lesz.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2716318654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása