Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Elárulta új lemeze címét az Evanescence!

Jövő héten pedig új dal!

2020. április 18. - Jurancsik Eszter

Már tavaly is pedzegette Amy Lee, az arkansasi banda énekesnője, hogy új albumot terveznek - utolsó nagylemezük, a 2017 őszén megjelent Synthesis hatalmas sikereket könyvelhetett el világszerte, a korong pedig régi dalok újrahangszerelt változatait is tartalmazta. A lemezbemutató koncert is rögzítésre került, amely DVD szintén tarolt a rajongók körében. A Synthesisre hat évet kellett várni, ám a zenekar belehúzott a munkába: Amyék Twitter-oldalukon jelentették be, miszerint még idén kapható lesz az új korong, amelynek a The Bitter Truth címet adták.

hqj4hxq88nyfz3nszffbfq-970-80.jpg

Ezzel egy időben a borítóról is lehullott a lepel, és bár a számcímeket egyelőre nem tudni, Amy még tavaly elárulta: visszatérnek a gyökereikhez, a tipikus Evanescence-s hangzáshoz, ám újításokat is hallhatunk majd a korongon. 

"Mint azt megígértük, 2020-ban új albumot adunk ki és semmi nem állíthat meg minket. Büszkén osztjuk meg veletek, hogy az új lemez címe The Bitter Truth lesz, jövő héten pedig az első dalt is hallhatjátok róla, a Wasted On You-t!"

- olvasható hivatalos Twitter-oldalukon.

Néhány hete az együttes már elhintette, hogy nemsokára új kislemezzel rukkolnak elő, így izgalmas időszak elé néz a formáció és a rajongók is. Egészen pontosan április 24-én, azaz jövő hét pénteken lesz hallható az új szerzemény.

Íme, a The Bitter Truth borítója:

ev0wzrmu4aalvnh.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7115620890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása