Hamarosan megkezdi új albuma felvételeit az Evanescence

2024. szeptember 23. 15:30 - Jurancsik Eszter

evanescence_i_586_jpg.jpg

Az arkansasi banda legutóbbi nagylemeze, a "The Bitter Truth" 2021 tavaszán látott napvilágot. Ezen az albumon az Evanescence visszatért a gyökereihez, újraélesztve azt a hagyományos hangzást, amely világszerte ismertté tette őket.

Néhány nappal ezelőtt egy brazil rádióállomásnak adott interjút az énekesnő Amy Lee, aki felfedte: novemberben stúdióba vonulnak, hogy megkezdjék hatodik albumuk felvételeit, ám még semmi nincs kőbe vésve.

Jelenleg a kreatív folyamat elején tartunk, ahol még formálódnak az ötletek, de már most rengeteg inspirációval dolgozunk. Számos új koncepciónk van, és novemberben intenzívebb szakaszba lépünk, megkezdjük az első körös stúdiófelvételeket, hogy az elképzeléseinkből végleges dalok szülessenek.

Ez lesz az első album, amelyen Emma Anzai játszik gitárosként, aki 2022-ben váltotta Jen Majurát. Anzai emellett az ausztrál Sick Puppies tagja is. A tagcsere nem ment zökkenőmentesen: Jen elmondása szerint hirtelen, egyik pillanatról a másikra rúgták ki a zenekarból, ami lelkileg nagyon megviselte.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr918497906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása