Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan új szerzeménnyel jelentkezik a Within Temptation!

2020. november 06. - Jurancsik Eszter

Az utóbbi hónapokban igen nagy csend honolt a holland zenekar háza táján, köszönhetően a világon végigsöprő koronavírus-járványnak, amely miatt az Evanescence-szel közös turnét is törölni kellett, a bulik csak 2021-ben lesznek megtartva. Májusban mutatta meg a rajongóknak a hatosfogat az Entertain You című dalt, valamint Sharon den Adel énekesnő elárulta: a következő lemez témáját a társadalmi problémák adják.

bandcutout.png

A banda utolsó nagylemeze Resist címmel, 2019 februárjában került boltokba, amely nem szűkölködött a modernebb hangzásban - a 2014-es Hydra című albumot is ezzel a vonallal turbózta fel az együttes, ám a Resist még elődjét is túlszárnyalta e kérdésben.

Tegnap Sharonék Facebookjukon fedték fel: hamarosan új dallal örvendeztetik meg a fanokat, amely nóta a The Purge címet fogja viselni.

 

Azt még tudni lehet, hogy a formáció több dalt is megírt már az új lemezre, amelynek tervezett megjelenési dátuma azonban még nem ismert.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4916275744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása