Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Vadonatúj dallal készül a Within Temptation!

2024. március 11. - Jurancsik Eszter

392878120_10232185221683322_2956544519334534171_n.jpg

Alig öt hónap telt el azóta, hogy a holland csapat "Bleed Out" címre keresztelt, sorban nyolcadik albumát piacra dobta, Sharon den Adelék nem ülnek a babérjaikon.

A szóban forgó kiadvány igen szépen muzsikál a rajongók körében, annak ellenére, hogy a rajta szereplő tizenegy szerzeményből hetet kislemezként is megjelentettek 2020 és 2023 között. Sharon, az énekesnő többször kifejtette: még a covid-pandémia kirobbanása előtt eldöntötték, hogy átállnak a kislemez-alapú munkára, hiszen így minden dal megkapja a kellő figyelmet, a rajongók pedig eldönthetik, hogy tetszik-e nekik, vagy sem.

A zenekar azonban nem éri be az alig fél éve boltokba került lemezzel, ugyanis ma közösségi oldalaikon jelentették be: új dallal készülnek, amely április 5-én debütál majd, és az A Fool's Parade címet viseli. 

Ha azokról a dolgokról akarsz énekelni, amelyek ott és akkor történnek veled, akkor kislemezeket kell kiadnod, és nem akarsz rá akár három évet is várni, hogy megoszthasd. Szakítani akartunk a kislemezek és albumok kiadásának hagyományos menetével. Ez ösztönzött minket arra, hogy egyedül folytassuk tovább. 

- mesélte korábban Sharon a kiadóval való szétválás körülményeit. Azt is felfedte: bár így sokkal több a dolguk, a cserébe kapott művészi szabadság felbecsülhetetlen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8518351519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása