Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Within Temptation: 2021 őszére tolták a Worlds Collide turnét

Új dátumok!

2020. június 22. - Jurancsik Eszter

Eredetileg áprilisban indult volna közös turnéra a holland Within Temptation és az Evanescence, azonban a koncerteket a koronavírus-járvány miatt első körben őszre csúsztatta a két zenekar.

Nemrégiben nyilatkozta előbbi csapat énekesnője, Sharon den Adel, miszerint nem biztos abban, hogy ősszel útra tudnak kelni Amyékkel, hiszen a vírus még mindig tombol szerte a világon. 

Sajnos a frontasszony prognózisa bejött: ma jelentette be Facebook-oldalán és hírlevelében is az együttes, miszerint a fellépéseket jövő év őszére csúsztatták.

99044351_10157574847047986_5878792376809422848_o.jpg

"A folyamatban lévő korlátozások miatt kénytelenek vagyunk elhalasztani az Evanescence-szel közös európai turnét 2021-re. Tudjuk, hogy ez az év nem lesz könnyű nektek, megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy új folytassunk mindent és új dalokat adhassunk ki. Mindenkinek nehéz tudomásul venni, hogy ebben az évben nem fogunk koncertezni, de az egészség a legfontosabb. Bármi is történjék, a turnét megtartjuk! Alig várjuk, hogy találkozhassunk 2021-ben, a megvásárolt jegyek pedig érvényesek! Addig is maradj biztonságban <3 Sharon, Martijn, Jeroen, Ruud, Stefan & Mike."

- szól a hivatalos közlemény szövege.

Nincs ok viszont a búslakodásra, hiszen a hatosfogat az Entertain You című új daluk sikerén felbuzdulva bejelentette: amíg nem tudnak útnak indulni arkansasi kollégáikkal, folyamatosan új dalokkal rukkolnak majd elő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr215907482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása