Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Legyőzte a rákot Marcela Bovio!

Boldog az énekesnő

2020. május 25. - Jurancsik Eszter

A Stream of Passion egykori és a MaYaN jelenlegi énekesnőjéről decemberben írtuk meg, miszerint méhnyakrákban szenved, és kezeléseket kap. A mexikói származású, de a kétezres évek vége óta Hollandiában élő Marcela, aki Dark Horse White Horse néven új projektet hívott életre betegsége előtt, elmondta: továbbra is dolgozik, nem engedi át magát az önsajnálatnak, utóbbi csapatának első albumával is foglalkozott, rögzítette az énekes részeket.

 21ead2225fff0db99e1f05dc4bb58e1c.jpg

Bár csodaszép, vörösre festett hajzuhatagának a kemoterápia miatt búcsút kellett intenie, ma jelentette be a fantasztikus hírt: legyőzte a betegséget.

Az énekesnő határtalanul boldog, posztjában köszönetet mond mindazoknak, akik drukkoltak neki a kontrollvizsgálatok alatt.

Gratulálunk, Marcela!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9715717190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása